Általános cikkek harry_potter rowling

Folytatná a Harry Pottert Rowling

Valuska László | 2007. december 30. |
A Harry Potter-sorozat szerzője, J.K.Rowling most először beszélt a megbélyegzett varázsló folytatásáról. Az írónő elárulta, hogy gyengébb pillanataiban továbbírná a történetet, írta a Daily Mail. Elég nagy nyomást jelent Harry Potter egyik legkomolyabb rajpngója, Rowling 14 éves lánya. Az év végén a Time-nak adott interjújában, amikor az év harmadik emberének választották, Rowling elárulta, hogy készen áll a nyolcadik könyvre, bár nem tartja valószínűnek, hogy abban Harry Potter lenne a központi karakter.
(via iesb.net)
TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.