Általános cikkek rádió ulpius fabricius

Könyvesblog rádió: Fabricius és a Puha neon fejlövés

Valuska László | 2009. április 24. |

Fabricius Gábor, "a magyar kulturális élet és médiatér kikerülhetetlen alakja" (by Vágvölgyi) az Ulpius-ház kiadónál megjelentette első regényét Puha neon fejlövés címmel. Az elég sokfelé és sokat mozgó reklámos könyve nagyon szép lett, bár bele még nem olvastunk, ellenben elkaptuk egy interjúra, ha már úgyis a Könyvfesztiválon töltjük az időnket.


fotó: Valuska Gábor

Az első regényét egy gyárban, borzalmas ízű, színes alkoholokkal ünneplő írótól megkérdeztünk pár dolgot, de azt sajnos csak később tudtuk meg, hogy Szigligeten együtt nyaralt rendszeresen Esterházyval, és együtt úszott Ottlik Gézával (Fabricius: írd már meg, hogy volt ez, kösz). A könyvesblog rádiójának legújabb adása sem tökéletes minőségű, de így legalább érzékelni lehet, milyen volt a könyvbemutató.  

FYI: teljesen hülye voltam, azt sem tudtam, hol vagyok, elnézést.

 

Még több kép:

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.