Általános cikkek játék könyvhét 2008 magvető

Akarsz 20 ezer forintért könyvcsomagot?

.:wendy:. | 2008. június 05. |

Eheti játékunk a szokottnál is különlegesebb lesz! A Könyvhét alkalmából nagyszerű, különleges könyvcsomagot sorsolunk ki a Magvető Kiadó jóvoltából. A 20 ezer forint értékű csomag csodálatos, a könyvhétre megjelenő könyveket tartalmaz, ám ezt ki kell érdemelni. Nem várunk mást, mint hogy küldjetek a Könyvhéten írókkal készült közös képeket. Nem rangsorolunk, egy Esterházy nem ér fel két Kornissal, egyedül a mennyiség számít. Az nyer, aki a legtöbb fotót küldi, ám a paparazzi felvételeket nem számítjuk be. Igazi návaianikós, közös, átkarolós, mosolygós rajongói képeket várunk! Ha valaki feltölti indafotóra, annak külön örülünk, de kérjük, tagelje be, hogy könyvhét2008. 

 

Az elkészült képeket a könyvesblog(kukac)gmail.com emailcímre várjuk. Sorsolás kedden, június 10-én lesz.


Hogy a mézesmadzagot is elhúzzuk, a következő könyveket lehet megnyerni: Elena Ferrante: Nő a sötétben, Szálinger Balázs: A százegyedik év, Magos György: Gramofon, Körkép 2008 - Tizenkilenc magyar író kisprózája, Hosszúfény - Határon túli magyar írók antológiája.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Elszáll az agyad: tudományos, közgazdasági és filozófiai non-fictionok 2024 tavaszán

Hogyan látja az ember képzelőerejét Csányi Vilmos? Hogyan alakul át a világ, ha a politikai és hatalmi játszmák kiterjednek a világűrre? Miért kannibál a kapitalizmus? Hogyan dolgozik az idegsebész? És mit gondol az elidőzésről napjaink sztárfilozófusa, Byung-Chul Han?

...
Zöld

Mikor hasznos az AI az irodalomban, és miért nem cseréli le soha az embert?

A japán Rie Kudan megkapta hazája legjelentősebb irodalmi díját, majd elárulta, hogy a szöveg egy kis részét a ChatGPT nevű chatbottal generálta. Az eset nyomát áttekintjük, hogyan alakult az elmúlt két évben nagy nyelvi modellek és az irodalom viszonya, hogyan látják ezt az írók, valamint hogy mikor lehet hasznos eszköz az AI az írás során.

...
Zöld

Összekapaszkodva zuhanni – Így alakíthatod a klímagyászt felszabadulássá

Jem Bendell Mélyalkalmazkodás című, nagy port kavaró tanulmánya után új könyvében azt ígéri, hogy nemcsak segít szembenézni a klíma, és így a mai társadalom elkerülhetetlen összeomlásával, hanem a szorongás és a gyász megélése után segít új, szilárdabb alapokon újraépíteni az optimizmusunkat, életkedvünket.