Az A38 legénysége írt, hogy június 7-én, csütörtökön 19 órakor szerettel várnak a Borvacsora sorozatuk következő alkalmára, ahol a vendégek a különleges borok mellett hozzájuk illő ételeket is megkóstolhatnak, úgymint Cseresznyés sajtkrémmel töltött bouchet, Erdei gombás nyitott ravioli Chantilly mártásban, Borjúszűz balzsamos borjúmájjal és meleg zöld salátákkal.
Lehet, sőt biztos műveletlen vagyok, de mi az a bouchet? Megnéztem a francia szótárban, nem volt ilyen szó, aztán azt gondoltam, hátha elírták, de bouchette sincs. Jobban mondva van: a google egy fura pudingszerű valami képét adta ki: bouchetként leírva pedig pornóoldalakat. A Chantilly mártás is elég furán hangzik ... ha valaki esetleg ismeri ezeket, kérem küldje el a receptet!
Nem volt túl meggyőző az ajánlat, na. Ám ekkor megláttam, hogy exclusive meghívott vendékük Eszterházy (így sz-el írva!) Péter lesz, ekkor döntöttem: ott a helyem!
Mondjuk írták, hogy nem biztos, hogy elmegy, és abban sem vagyok biztos, hogy ki tudom fizetni a belépőt, amiről persze mélyen hallgattak, hogy mennyi lehet. De annak, aki igazi Esterházy rajongó (mint én), ez sem jelenthet akadályt!