Általános cikkek borítómustra

Egy Örkény-borító újragondolva

Valuska László | 2008. december 08. |

Borítópályázatot indítottunk, amelynek győztese 24 ezer forintos fali matricát nyerhet, illetve még egy csomó dizájncuccot a FORMA jóvoltából (A részleteket ebben a posztban olvashatjátok el). Fontos megjegyezni, nem szuperkülünleges photoshop-megoldásokat várunk, hanem elsősorban szórakoztató, kreatív ötleteket.

A 2008-as évet ezért egy felhőtlen és önfeledt játékkal szeretnénk befejezni - az ötletért köszi a bookninjanak - ehhez nem kell semmi mást tenni, mint (1) a felsorolt tíz kötetből kiválasztani egyet (vagy többet), (2) majd elkészíteni a könyv boítóját, ezután vagy (3) elkülditek nekünk, vagy indafotóra feltöltitek ezzel a címkével (borítópályázat08). A pályaműveket folyamatosan mutogatjuk majd, hogy végül a zsűri és az olvasók is eldöntsék, melyik lett a legjobb. Még mielőtt sokan elrettennének a feleadat összetettségétől, hangsúlyozzuk, hogy nem grafikailag profi mód megtervezett és kifinomult munkákat várunk, a kreativitást és a meglepő, eredeti ötleteket várjuk és díjazzuk. Az értékes nyereményeket a FORMA bolt ajánlotta fel.

A játék menete:

Határidő: December 15. 12:00
Eredményhirdetés 1: December 16. közönségszavazat
Eredményhirdetés 2: December 17. felkért zsűri
Nyeremény: fantasztikus dizájn-ajándékok a FORMA jóvoltából.

Most az egyik pályaművet megmutatjuk, hogy mindenki kedvet kapjon hozzá, íme:

A reloadra szoruló könyvek:

1. Gárdonyi Géza: Az egri csillagok
2. Kertész Imre: Sorstalanság
3. Esterházy Péter: Bevezetés a szépirodalomba
4. Kosztolányi Dezső: Édes Anna
5. Jókai Mór: Az arany ember
6. Ottlik Géza: Iskola a határon
7. Rejtő Jenő: Piszkos Fred a kapitány
8. Örkény István: Egypercesek
9. Petőfi Sándor: János Vitéz

10. József Attila szabadon választott verses kötete

 

Kedves Játékosunk! Ezúton tájékoztatunk, hogy a játék során egy címről csak egy levelet veszünk figyelembe, játszani 2008. december 15-én éjfélig lehet. A játékra beérkező e-mailek adatai automatikusan rögzítésre kerülnek a FORMA adatbázisában, a FORMA az e-mail címekre a jövőben hírleveleket kíván kiküldeni, a tudomására jutott adatokat harmadik félnek nem adja át. A játékra való jelentkezéssel, azaz részvételi e-mail küldésével automatikusan elfogadod a fenti feltételeket. Megértésedet köszönjük.
 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.