Általános cikkek videó owen wilson 2010 cormac mccarthy

Cormac McCarthytól a Tenenbaum családig - Videók

.:Benedek:. | 2011. január 28. |

Már jeleztük, hogy hamarosan újra kiadják magyarul Cormac McCarthy 1992-es regényét, a Vad lovakat, amiből részletet is közöltünk (McCarthyról utoljáról pedig egy éve írtunk hosszabban).Cormac Mccarthy műveiből több film is készült, és bár Owen Wilson egyikben sem szerepelt, az alábbi videóban ő beszél az íróról, és a szintén irodalmár karakterről, Eli Cash-ről, akit a Tenenbaum, a háziátok c. filmben formált meg (ahogy a film rendezőjétől, Wes Andersontól, úgy a valóságban Wilsontól sem áll távol az írás – erről itt írtunk hosszabban).

 

És akkor már nem maradhat ki az a jelenet sem, amikor Eli Cash a saját könyvéről beszél.
 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.