Általános cikkek játék 2008 borítópályázat

UPDATE - Borítópályázat, közönségszavazás uccsó kör!

.:wendy:. | 2008. december 21. |

Mint az alább a szavazódobozból is kiderül 50 szavazattal az Örkény-borító tervezője nyerte meg a közönségszavazást. Gratulálunk, övé a dicsőség és a különleges könyvtartó. Minden a borítópályázaton helyezést elért nyertest nemsokára értesítünk, hogy hogyan vehetik át a nyereményeket.


Összesítettük a szavazatokat és bizony holtverseny alakult ki négy borító között. Holnap, december 20. 08:00-ig szavazhattok tehát ezekre a borítókra, döntésetek el, ki a legjobb! (Hőbörgésnek helye nem nagyon lehet, tényleg ezekre szavaztak a legtöbben, még akkor is, ha az EP-kötet esetében a tervező rosszul írta a szerző nevét.)

 

 

 

 

valuska: nagyon faj

 

valuska: egypercesek6

 

valuska: bevezetes2

 

valuska: Sorstalansag borito2

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.