Bödőcs Tibor is megemlékezett Adyról

Bödőcs Tibor is megemlékezett Adyról

.konyvesblog. | 2019. január 28. |

bodocs-38723.jpg

Bödőcs Tibor is beállt az Ady halálára emlékezők sorába. Az Addig se iszik szerzője legújabb paródiáját Viharzón, leprás-tótosan címmel ma délelőtt tette közzé Facebook-oldalán. A kifigurázás most főként a 100 éve elhunyt költőnek szól. Az újragondolt Ady-verset pedig Latinovits Zoltán jellegzetes stílusában adja elő. 

„Mutáns fajták Csák Norossza!/ Trágyáz most a vén Borissza/ Griffesen, parfümökben, Ikeán, / Csak térne már meg Ganajhonba a Káanyád!” 

Nézz bele: 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.