Az ÖSSZES X-Man egy videóban, sőt az is, akire nem emlékezhetünk!
Általános cikkek képregény szuperhős x-men

Az ÖSSZES X-Man egy videóban, sőt az is, akire nem emlékezhetünk!

Valuska László | 2015. január 20. |

forgetmenot.jpg

Neked is kicsit átláthatatlan az X-Men? Ki kicsoda? Mikor bukkant fel? Mi a szuperképessége? Mi a művészneve? Mi az igazi? Most egy 11 perces videóban egy timeline-ra felhúzva, a filmekkel kiegészítve mindent, de tényleg mindent elmondanak az X-Menről. Magnetótól Rozsomákig. 

A videó legjobb szuperhőse ForgetMeNot, akinek konkrétan az a szuperhős-képessége, hogy a kutya sem emlékszik rá, csak 2014. májusában bukkant fel, hiszen senki nem emlékezett rá!

Forrás: IGN

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.