Van, amivel George R.R. Martint is meg lehet lepni

Van, amivel George R.R. Martint is meg lehet lepni

George R.R. Martint is meglepte, hogy négy előzményfilm készül a Trónok harcához.

ro |

Egy új könyvhöz (Tinderbox: HBO's Ruthless Pursuit of New Frontiers) adott interjújában George R.R. Martin mesélt arról, mennyire meglepte, hogy az HBO négy előzményfilmet készít a Trónok harcához. Martin mindössze kettőről tudott, ezeket ő maga prezentálta az HBO-nak. Ezek között volt a Targaryenek családi háborúskodását felidéző House of the Dragon, valamint egy olyan sorozat, ami a Dunk and Egg-történeteken alapulna. Utóbbi viszont nem tetszett az HBO fejeseinek, így az kiesett a rostán, és maradt a véres háborúskodásról szóló House of the Dragon.

Annál nagyobb volt a meglepetése, amikor kiderült, hogy az HBO felvett négy írót és a döntéshozók összesen négy produkciót forgatnak a fejükben - egészen addig ugyanis abban a tudatban élt, hogy csak egy készül (ez volt ugyebár a House of the Dragon). Ráadásul hiába esett ki a rostán még 2017-ben a Dunk and Egg-sztori, a Variety idén év elején már arról írt, hogy fejlesztés alatt áll az is. Az már csak tényleg hab a tortán - erről nyáron írt a The Hollywood Reporter -, hogy legalább három animációs sorozat készül még a Trónok harcához.

Mindenesetre a rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hiszen jövőre debütál a House of the Dragon, aminek az előzetesét itt nézhetitek meg:

Megérkezett a Trónok harca előzménysorozat első előzetese
Megérkezett a Trónok harca előzménysorozat első előzetese

Már tavasszal közzétettek néhány képet a készülő House of the Dragon-sorozatból, most pedig megérkezett az első előzetes is a Trónok harca előzménytörténetéhez. Mutatjuk!

Tovább olvasok

Forrás: Insider

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Megérkezett a Trónok harca előzménysorozat első előzetese

Már tavasszal közzétettek néhány képet a készülő House of the Dragon-sorozatból, most pedig megérkezett az első előzetes is a Trónok harca előzménytörténetéhez. Mutatjuk!

...
Hírek

Nem pont úgy alakult a Trónok harca vége, ahogy Martin elképzelte

Szinte példa nélküli, hogy az elégedetlen rajongók petíciót indítsanak egy sorozatévad újraforgatásáért, két éve viszont pont ez történt a Trónok harcával, most pedig kiderült, hogy az író, George R. R. Martin sem volt elragadtatva a befejezéstől.

...
Hírek

Megérkeztek a Trónok harca előzménysorozat első képei

A House of the Dragon George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapul, és 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik majd. A cselekmény a Targaryen-ház felemelkedését és bukását követi majd nyomon, és várhatóan 2022-ban kerül a képernyőkre.

Polc

Tarantino Hollywood-regénye nem utánlövés, hanem egy végigpofázott szerelmeslevél a filmhez

...

Az elveszített pénisztől a szövetkezetbe tömörülő táltosokig - 2021 magyar SFF novellái

...

Ali Smith: a világ kizökkent, de nincs veszve minden

...

Túlélni Glasgow-t egy alkoholista anyával: ez Shuggie Bain feladata

...
SZÓRAKOZÁS
...
Szórakozás

Az elveszett lelkek földje, ahol fiúknak születnek a lányok

Jennifer Clement könyve, az Elveszett lányok országa látlelet egy olyan társadalomról, amelyben a nő gyakran nem több használati tárgynál. Birtokba vehető. Kihasználható. Eldobható. Clement regényéből Imádság az elraboltakért címmel készült adaptáció, ami a Netflixen látható.

...
Szórakozás

Anne Frankra és a holokauszt gyerekáldozataira emlékezik a Párhuzamos történetek

Az Auschwitzba deportált 230 ezer gyerek és kamasz közül mindössze 700-an élték túl a tábort. A holokauszt gyerekáldozataira és túlélőire emlékezik az Anne Frank – Párhuzamos történetek című dokumentumfilm.

...
Szórakozás

Egy Rembrandt még ma is képes felbolygatni a világot

Milyen érzés egy Rembrandtokkal teli házban felnőni, miért vesz valaki öt éven keresztül heti egy festményt – és jut így tíz Rembrandthoz –, és hogyan lehet kiszúrni egy még katalogizálatlan mesterművet? Az én Rembrandtom azokat az embereket mutatja be, akik szenvedélyesen kötődnek egy-egy Rembrandt-képhez.