Általános cikkek trónok harca george r.r. martin

Az utolsó simításokat végzi George R. R. Martin a The Winds of Winteren?

.konyvesblog. | 2015. március 11. |

Jól jellemzi George R.R. Martin rajongóinak türelmetlenségét, hogy A tűz és jég dala regényciklus újabb részét várók minden apró információmorzsára ugranak. Mindenesetre, ha hitelt lehet adni ennek a hírnek, akkor a The Winds of Winter című hatodik rész hamarabb megjelenhet, mint azt korábban várták. Eszerint Martin állítólag egy HBO-s sajtóeseményen azt mondta, hogy az utolsó simításokat végzi a sztorin, amely október körül jelenhet meg.

Hivatalosan azonban egyelőre senki sem erősítette meg a hírt. Martin korábban arra figyelmeztette rajongóit, hogy a megjelenés dátumával kapcsolatban ne adjanak hitelt az interneten megjelenő találgatásoknak, inkább figyeljék a blogját, ott azonban egyelőre nyoma sincs semmiféle időpontnak vagy hivatalos bejelentésnek.

A rajongók már 2011 júliusa óta várják A tűz és jég dala folytatását. George R.R.Martin időről időre megjelentet egy-egy rövid részt a készülő könyvből (erről itt és itt mi is írtunk), de mindez inkább csak szítja a várakozásokat. Korábban arról lehetett hallani, hogy a The Winds of Winter csak 2016-ban fog megjelenni.

Az elvonási tünetekben szenvedők addig is a Trónok harca ötödik évadával vigasztalódhatnak, amely április 12-én startol el.

Forrás: ibtimes

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.